0704 - 83 26 62mli.beauty.kontakt@gmail.com

Fransar och fransförlängning i Sundsvall och Timrå

JAG kan det här med fransar och fransförlängning

MLI Beauty är företaget som vänder sig till dig i behov av hjälp inom fransar. Jag hjälper bland annat till med fransförlängning och andra typer av behandlingar inom skönhet och hälsa. Om du vill ha nya, fina och tjusiga fransar och befinner dig i närheten av Sundsvall eller Timrå, så har du kommit till rätt företag. Jag är expert på behandlingar såsom fransförlängning och andra dylika tjänster. Med min hjälp blir det enkelt att få den hjälp som man önskar, när det kommer till fransar och behandlingar som har med skönhet att göra.

Nedan kan du se några exempel på mina tjänster utöver fransar och fransförlängning. Det kan vara bra att känna till att vi självfallet alltid svarar på de frågor som du eventuellt har kring min verksamhet och mina behandlingar. Ring min så fort du undrar över någonting och boka gärna tid hos mig. Jag ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha min hjälp med inom fransar, fransförlängningar eller andra tjänster som jag erbjuder inom skönhet och hälsa.

MLI Beauty erbjuder tjänster inom bland annat nagelvård, förstärkning, borttagning av naglar, filning, tappad nagel, avancerad manikyr, enkel manikyr, fransk manikyr, manikyr på egna naglar, SPA och många andra behandlingar. Jag berättar gärna mera om våra olika behandlingstyper och hur jag kan hjälpa just dig på bästa sätt.

 

Oavsett om du bara vill ha lite hjälp av oss eller om du är mer intresserad av mer omfattande hjälp, så ser vi till att du erhåller ett resultat och en behandling, som du verkligen är helnöjd med. Vi är ett företag som lägger både tid och resurser på dig som kund. Vi vill att alla skall känna att vi gör allt för dem, när de kommer till oss här på MLI Beauty.